JCI Veluwe Rally 2020 2nd edition

Op 16 mei dan is het weer zo ver, de tweede JCI Veluwe Rally gaat van start! Het gaat weer een dag worden om nooit te vergeten.  Met alle mooie, oude, sportieve, exclusieve en/of bijzondere auto’s rijden we langs de mooiste plekjes op onze Veluwe. We lunchen met ons allen op een zeer bijzondere en exclusieve locatie en we sluiten de dag af met een gezellig borrel.

Kortom naast het competitieve karakter van de rally, gaan we vooral voor een leuke, gezellige en informele dag waarop je je netwerk vergroot met ondernemende gelijkgestemde autobezitters en – liefhebbers.

De opbrengsten van deze dag zullen we overhandigen aan een goed doel. 

Voor wie?

Iedereen met een mooie, oude, sportieve, exclusieve en/of bijzondere auto
(of die er een leent of huurt). 

 

Kosten:

De kosten? Voor slechts € 200,- euro per auto met 2 personen, heb je een fantastische dag inclusief luxe lunch en afsluitende borrel. Wat levert het jou (buiten een super leuke dag) op? Je vergroot je netwerk, je ontmoet vele ondernemende en gelijkgestemde mensen in een informele setting en bovenal help je een bijzonder en mooi regionaal goed doel!

Voor de ondernemers onder ons is er speciaal sponsorpakket ontwikkeld! Voor € 250,- heeft u een vermelding van uw bedrijf en een equipe.

 

Sponsorpakketten:

Zo enthousiast geworden dat je meer wilt doen? Er is een ruime keuze uit verschillende sponsorpakketten, hierdoor kunnen wij samen de de opbrengsten voor de sponsor nog hoger laten worden en krijg jij als sponsor alle exposure! Klik hier voor meer informatie.

 

Programma:

We starten in de ochtend en eindigen laat in de middag, kortom een dag vullend programma!
Meer info over de route volgt.

 

Inschrijven:

Klik hier en schrijf je direct in!