JCI Veluwe Rally 1st edition

Op 17 mei is het dan zo ver, de eerste JCI Veluwe Rally gaat van start! Het gaat een dag worden om nooit te vergeten.  Met alle mooie, oude, sportieve, exclusieve en/of bijzondere auto’s rijden we langs de mooiste plekjes op onze Veluwe. We lunchen met ons allen op een zeer bijzondere en exclusieve locatie en we sluiten de dag af met een gezellig borrel.

Kortom naast het competitieve karakter van de rally, gaan we vooral voor een leuke, gezellige en informele dag waarop je je netwerk vergroot met ondernemende gelijkgestemde autobezitters en – liefhebbers.

De opbrengsten van deze dag zullen we overhandigen aan Stichting de Kruimelschaar / Hospice Casa Vera. 

De vrijwilligers van Casa Vera zorgen mensen in de laatste fase van hun leven. Als de zorg thuis niet meer mogelijk is biedt hospice Casa Vera in Oene een warm alternatief.
Hospice Casa Vera is een bijna-thuis-huis waar huiselijkheid dan ook sterk aanwezig is. Een plek waar liefdevolle aandacht is wanneer het ook zo nodig is.         

Voor wie?

Iedereen met een mooie, oude, sportieve, exclusieve en/of bijzondere auto
(of die er een leent of huurt). 

 

Kosten:

De kosten? Voor slechts € 200,- euro per auto met 2 personen, heb je een fantastische dag inclusief luxe lunch en afsluitende borrel. Wat levert het jou (buiten een super leuke dag) op? Je vergroot je netwerk, je ontmoet vele ondernemende en gelijkgestemde mensen in een informele setting en bovenal help je een bijzonder en mooi regionaal goed doel!

 

Sponsorpakketten:

Zo enthousiast geworden dat je meer wilt doen? Er is een ruime keuze uit verschillende sponsorpakketten, hierdoor kunnen wij samen de de opbrengsten voor Hospice Casa Vera nog hoger laten worden en krijg jij als sponsor alle exposure! Klik hier voor meer informatie.

 

Programma:

We starten om 10:00 en eindigen laat in de middag, kortom een dag vullend programma!
Meer info over de route volgt.

 

Inschrijven:

Klik hier en schrijf je direct in!