JCI Epe

JCI 't Gelre maakt onderdeel uit van de internationale organisatie: Junior Chambers International (JCI). Dit is een netwerk voor persoonlijke ontwikkeling voor mensen tot 40 jaar. De leden zijn jonge, veelal hoger opgeleide, mensen tussen de 25 en 40 jaar die zich (met gezelligheid) willen ontwikkelen met behulp van onder andere trainingen, bedrijfsbezoeken en bedrijfspresentaties. Onze leden hebben belangstelling voor zakelijke netwerken, persoonlijke contacten en willen zich daarnaast inzetten voor positieve veranderingen in de maatschappij. JCI heeft geen politieke of religieuze achtergrond.

Het motto van de Junior Kamer is 'learning by doing'. Hiervoor worden in verschillende commissies activiteiten met een leeraspect georganiseerd waarbij de leden ervaringen opdoen, waar ze in hun zakelijk en privé-leven profijt van kunnen hebben.

In Nederland zijn 100 Kamers, met in totaal 2.500 leden. Voor meer informatie over JCI kijk je op www.jci.nl. Wereldwijd is JCI te vinden in meer dan 110 landen en heeft meer dan 200.000 leden. Voor meer informatie over JCI kijk je ook op www.jci.cc.

JCI 't Gelre heeft er lokaal een eigen draai aan gegeven en is een netwerkgroep die staat voor SAMEN ONTWIKKELEN. Dat laten we duidelijk in het logo terugkomen. Onze kernwaarden zijn:

  • Jong ondernemend
  • Vertrouwelijk netwerk
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Maatschappelijk betrokken